İSTANBUL / FATİH - Aksaraya Mahmudiye Ortaokulu

Muhammedi Cafer KAPUSUZ - Müdür

1956 yılında Tokat ili Erbaa ilçesine bağlı Yukarı Çandır köyünde doğdum.İlkokulu köyümde ,ortaokul ve liseyi Erbaa´da bitirdim. Akabinde Ankara Gazi Eğitim Matematik Bölümünden mezun oldum. Daha sonra sırasıyla Erbaa Lisesi, Erbaa Ortaokulu ,Elazığ Baskil Büyükpınar Ortaokullarında Matematik öğretmenliği; Tokat Niksar Gökçeli Ortaokulu müdürlüğü, Erbaa Ortaokulu Matematik öğretmenliği, Erbaa Coşkun Önder Lisesi Müdür yardımcılığı ve matematik öğretmenliği,Erbaa Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Matematik öğretmenliği görevlerini yürüttüm. 2003 yılında çocuklarımın eğitimi için tayin istedim ve İstanbul Bayrampaşa Hürriyet İlköğretim Okuluna Matematik öğretmeni olarak atandım. Bir yıllık öğretmenlikten sonra Bayrampaşa Fetihtepe İlköğretim Okulu Müdürlüğüne, 2010 yılı Ağustos ayında Bayrampaşa Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğüne ve 2014 yılı Eylül ayında Aksaray Mahmudiye Ortaokulu Müdürlüğüne atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim.

Evli ve beş çocuk babasıyım.