İSTANBUL / FATİH - Aksaray Mahmudiye Ortaokulu

Mrt

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, okul ziyaretleri kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Bakanımız Tekin daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Bakanımız Tekin, ziyareti kapsamında okul öncesi öğretmeni Ayşe Kırat'ın doğum gününü kutladı. Öğretmenler, Bakanımız Tekin'e ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini sundu.

Mrt

Mart ayında okulumuzda düzenlenecek çeşitli branşlardaki turnuvalara ilgili öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Mrt

Okul Müdür Yardımcılarımız ve okul görevlilerimiz okulumuzda müdür olarak göreve başlayan Ümran Durmuş'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz ceviz kabuğu kırma etkinliği yaptılar. Ceviz yemek isteyen öğrencilerimize, kabuğunu kırma fırsatı verildi. Öğrencilerimiz hem cevizin sayısız faydasını öğrendi hem de cevizleri kırarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Mrt

Okulumuz 5-C Sınıfı öğrencileriyle İBB Topkapı Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na ziyarette bulunduk. Trafik kurallarını teorik ve pratik eğitimlerle öğrenen öğrencilerimiz eğlenceli ve eğitici bir günü geride bıraktı. Eğitmenimiz Serkan Butur beye ve tüm görevlilere teşekkür ederiz.

Mrt

Fen Laboratuvarı çalışmalarımız devam ediyor.

Öğrencilerimiz ısı alan maddelerin hacminin arttığı kazanımını öğrendiler, ısı maddeleri nasıl etkiler konusu ile ilgili deneyler yaptılar.

Fen Bilimleri Dersi Öğretmenimiz Sultan TAĞTEKİN'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Fatih Belediyesi tarafından okulumuzun sokağında kaldırım ve yol çalışması yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Ergün Turan ve belediyemiz çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

Fen Laboratuvarı çalışmalarımız devam ediyor.

5. Sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde , ışığın yansıması ve ışığın madde ile karşılaşması sonucu olan etkilerini incelediler.

7. Sınıf öğrenclerimiz karışımlar ünitesi ile ilgili Homojen ve Heterojen karışımlar etkinliği yaptılar.

Fen Bilimleri Dersi Öğretmenimiz Kevser ÇATALDERE'ye teşekkür ediyoruz.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimizle limonata yaptık. Tam ve yarım kavramlarını öğrendiler.

Şbt

Türkçe öğretmenimiz Mete DEMİR, 5-A İngilizce sınıfı ile okul bahçesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.  Etkinlik için öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

"Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor"  Projesi kapsamında İstanbul Valiliğimizce okulumuza hediye edilen kitaplar için de yetkililere teşekkür ediyoruz.

Eyl

AKSARAY MAHMUDİYE ORTAOKULU 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAFTALIK DERS PROGRAMI

05.02.2024 'den itibaren.

Şbt

Fatih Belediyesi tarafından okulumuzun tüm alanlarında hijyenik temizlik ve ilaçlama yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Ergün Turan ve belediyemiz çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ock

Müdürümüz Sayın Metin ÖZKAN'ın 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Mesajı

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem  karne törenimizi yaptık.1. Yarıyıl sonunda okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize onur belgeleri ve ödülleri verildi. Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz okulumuzun Fen Laboratuvarında yapılan etkinliklerle, Fen Bilgisi dersini severek, deneyimleyerek öğrenmeye devam ediyorlar. Değerli öğretmenimiz Kevser ÇATALDERE'ye teşekkür ediyoruz.